dimecres, 28 de novembre del 2012

Aprenem a pintar amb sorres

Hem estat aquests dies aprenent a pintar amb sorres de colors. Un kit de sobres de diferents colors de sorres i unes bases adhesives troquelades per pintar les diferents parts del dibuix.
Una tècnica desconegura per mi, però que trobo molt interessant, i sobretot que he pogut fer amb la Xènia, que cada vegada està més interessada en compartir treballs amb mi, i això condiciona els treballs, és clar ;-)

És una idea que per regalar per Nadal pot ser-vos útil.  Us poso el link d'ARENART on ho he comprat, la botiga és a Figueres.



dissabte, 24 de novembre del 2012

Aplicacions per transformar cosetes

Us poso un parell de treballets que m'han servit per transformar dues coses. I és que m'encanten les aplicacions perquè poden fer meravelles! En aquest cas us poso la bossa de saca que vaig fer quan era petita a l'escola, tunejada. Li he posat forro i pel brodat m'he imaginat que podia ser un paisatge de mar i cel, llavors, doncs hem dibuixat un vaixell i així ha quedat!

Un buf de la Xènia amb roba polar, tunejat amb tres cors i uns botons i ara ja té personalitat pròpia.

Bon cap de setmana a totes!



diumenge, 11 de novembre del 2012

Bolets infantils de tardor

Aquest cap de setmana l'hem dedicat a la tardor i als bolets, com que encara no n'han sortit masses per la nostra comarca, doncs de moment hem de fabricar-los.
La base és un cartró pluma i els bolets estan fets amb uns cartrons de paper de cuina i dos terrines de formatge mascarpone i una de iogurt ( uf! sembla que comenci a fer una recepta...).

Doncs bé, amb la foto no fa falta explicar gaire res. Cal forrar els cartrons amb llana i els extrems fer-hi una petits talls per poder tenir una mica de superfície per a enganxar-los a la base i a les terrines.
La resta és tot un col·lage amb fientre de colors, verd, marrons per les fulles, i colors de tardor.

I ara serveix de decorat per a fer sortir d'excursió les Pim i Poms de la Xènia.




divendres, 9 de novembre del 2012

Cistell de trapillo

Fa molt poquet que m'he posat a provar el ganxet, moltes de vosaltres ja he vist que us hi heu enganxat i és veritat que és molt pràctic per agafar-lo una estona des del sofà i relaxada. Ui! no feia res d'això des de petita a l'escola, i encara guardo el coixí!
 Tenia ganes de provar amb el "trapillo" i necessitava alguna cosa per posar les llanes, o sigui que m'he animat i aquí hi ha el resultat. De les sobres n'han sortit un parell de collarets de tardor que m'aniran molt bé.




dilluns, 5 de novembre del 2012

La fada acabada....

I per fi he pogut tenir una estoneta per acabar la fada del curs de Roses, i després li he fet un petit book de fotos. Aquesta serà per mi, m'encanta i ja li he trobat lloc. He pogut posar-hi tots els detallets, fer-li bé el pentinat i posar-li la vareta màgica.
A l'original, la vareta màgica tenia una flor molt bonica que no vaig fer a la nina, però que vaig fer amb un tall de seda verda que tenia i li he posat una agulla per penjar-la.
Us passo doncs la meva nova amigueta ;-) Espero que us agradi. Segur que les vostres estan genials ;-)